God sallad

Idag var jag sugen på att äta något som skiljde ut sig från all korv jag åt igår. (Vi grillade på kvällen så då blev det korv en gång till.) Därför fick det bli en sallad, ekologisk dessutom.





Först kokade jag upp Icas "små små goda ekologiska pastasnäckor", när de var klara sköljde jag dem med kallt vatten för att de skulle svalna snabbare och ringlade sedan över lite olivolja.

Salladen bestod sedan, förutom pastan av gårdssallad (friséesallat, lollo rosso och rosésallat, köpte en färdigblandad påse), rädisor och fetaost. Allt från Icas I eco-sortiment. Jag hällde på lite mer olivolja och kryddade med svartpeppar och en spansk salladskrydda som innehåller bl.a. lök, paprika, citron, vitlök, chili, dragon och tomat.

/Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0