Lax med senapssås

Igår åt vi lax. Tyvärr glömde jag att ta kort på maten men så här gjorde jag i alla fall.

Marinera laxfiléerna i soja, olivolja, persilja, salt och peppar. Kryddorna kan man variera hur som helst beroende på vad du är sugen på. Ju längre laxen får ligga i marinaden desto godare blir den.
Lägg filéerna i en ugnsfast form med lite smör i botten och låt tillagas i ugnen, 200 grader i kanske 25 minuter.

Vi åt laxen med kokt potatis och en god sås som jag gjorde genom att blanda vanlig yoghurt, en vitlöksklyfta, färsk persilja, peppar, salt och en ganska stor klick med Johnnys senap. Riktigt gott och enkelt blev det!


/Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0