Spagetti och vegetarisk köttfärssås

Nu är det äntligen dags för mig, Mia, att göra min debut här :D
Jag börjar storslaget med en klassiker!

Istället för qournfärs använde jag Kung Markatta sojagrytbitar som jag mixade tills de blev småbitar. 
Det gör inget att det blir typ mjöl av ganska mycket!
Ned i en stekapanna och häll över lagom mängd vatten, så att allt täcks. Jag använde ca 3 dl hela bitar.
I vattnet löste jag även en halv köttbuljongtärning. Kan självklart uteslutas om man inte äter kött!!
Låt koka upp!

Häll i en burk ekologiska krossade tomater, hackad lök och rivna morötter.
Krydda med salt, peppar, soja, basilika och vitlök om man så vill!
Låt det hela puttra i ca 5-10 min!

Servera med pasta och sallad!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0